Taizhou Weikeya Copper Products Co., Ltd

Deset nejlepších světových piv

Čas vydání: 2020-06-25 18:47:51  Hity: 20

Prvními deseti světovými nejlepšími pivy jsou: Budweiser, Heineken, Carlsberg, Corona, Odinger, Tsingtao Beer, Harbin Beer, Yanging Beer, Snow Beer, Dali Beer.


  Budweiser

Narodil se ve Spojených státech v 1876 a vstoupil na čínský trh v 1995, Anheuser-Busch InBev Group, svět& InBev;35;39;přední výrobce pivovaru, je známý svou ryzí chutí.Budweiser pivo se vyvíjí po celá staletí s jeho čistým vkusem a vynikající Kvalita získala přízeň spotřebitelů po celém světě, stává se světovým prodejem& 35;39;nejprodávanějším pivem s vysokým prodejem.


Heineken.

Založený v 1864 v Amsterdamu, Nizozemsku, také známý jako Heineken, mezinárodně uznávaná pivní značka, chuť je hladká a jemná, bez astringentní a vzrušující chuť, svět& s největší pivní vývozce.39.


Pivovar Tsingtao

Pivovar Tsingtao používá jakostní ječmen, rýži, jemný chmel a středně měkkou, tvrdou, čistou a sladkou vodu z Laoshanu jako surovinu.Původní koncentrace wortu je dvanáct stupňů a obsah alkoholu je 3.5-4%.Alkohol je čirý a průhledný, světle žlutý a pěna je bílá, jemná a dlouhotrvající.


Budweiser

Belgia& 35;39;proslulé sklepní pivo je vyráběno v tradičním pivovarnickém centru Leuvenu v Belgii.Má osvěžující chuť a mírně kyselé, zkvašené pivo Lager.

Je vyráběna podle stylu Pilsner, který lidé z východní Evropy milují.Pod vedením skupiny AB InBev, Time Beer rychle obsadil 75% belgického exportního podílu piva a stal se mezinárodní značkou, prodávaná ve více než 80-ti zemích po celém světě.


Sněžné pivo

Jako pivní značka zvolená čínskými spotřebiteli má Sněžné pivo příběh o " Sníh první pivovar " Za dobrým prodejem.Aby se lépe vysvětlila síla a úroveň piva na výrobu piva a snaha a víra o uvaření dobrého piva, otevře Snow Beer várku jedinečných pivních závodů a pozve veřejnost, aby se na ně přišla podívat.


Předchozí: No

další: Konference a výstava Craft Beer ...